maandag 20 september 2010


Dit is dan de tweede taart die ik gemaakt heb,de kinderen vonden hem heel leuk , binnenin heb ik met laagjes verse aardbeienbavaroise gewerkt , alleen de suikerfondant bovenaan was een beetje dunnetjes gerold maar zoals ze zeggen oefening baart kunst he , wanneer de taart helemaal op gegeten was hebben we de dag erna muffins gemaakt en versiert was echt heel prachtig maar ik kreeg de tijd niet om er foto s van te nemen de kinderen hebben alles heel vlug opgegeten . Dus ja dat is zeker voor herhaling vatbaar en heel leuk om samen met je kids te doen . Die suikerfondant kunnen ze zodanig boetseren zodat het precies is dat ze met klei spelen , ik heb dan ook gewoon witte fondant genomen en de kleuren kunnen ze gewoon kiezen he ( door middel van kleurstof te mengen krijgen ze het gewenste resultaat).
Het is een aanrader om zeker ééns uit te proberen en naar het schijnt een nieuwe trend in de knutselwereld, heb ondertussen ook enkele mooie boeken zoals onder andere Debbie Brown , etc .... Echt prachtige illustraties dat ze weergeven en je krijgt er alvast mooie ideeén van !
J e kan altijd eens kijken op maakjetaartje.nl een echte aanrader en hele snelle service .
Zo bloggertjes tot volgende keer maar weer ............... GRTJES Anja

4 opmerkingen:

 1. nou je hebt prachtige taarten gemaakt echt heel mooi ben benieuwd naar de volgende
  grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, ik zou er zo invliegen in die taart, maar waarschijnlijk blijft er geen stukje niet meer over. Ik ga 18 oktober ook naar een demonstratie bij iemand thuis. Ik wil het ook wel eens zien hoe dat gemaakt word.
  Succes met het bakken
  grtjes
  Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtige taart!
  Binnenkort doe ik ook een workshop van die mooie taarten ben benieuwd:)

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen