maandag 25 juli 2011

Hoi Lieve bloggertjes ,
Ja het is weer even geleden dat je nog eens iets van me hebt gezien , maar spijtig genoeg heb ik een ongeluk gehad waarvan ik toch even moet revalideren. Ik was bij een (vriendin) thuis en ben daar van de trap gevallen , alleez ja wat je vriendin kan noemen hé , soms kunnen mensen heel raar uit de hoek komen je denkt dat je ze kent maar achteraf blijkt helemaal niet zo!
Ik ben daar van een heel steile trap uitgeschoven ja van de bovenste trede helemaal naar beneden , na de val ben ik naar speod gegaan, daar bleek een zware hersenschudding en dikke buil en heel mijn rechetrzijde van mijn lichaam zwaar gekneusd en blauw .
Ik ben daar toch bijna een dikke week zwaar van onder de voet geweest.
Moet je weten dat de zogenaamde VRIENDIN me wel naar poed heeft gedaan maar achteraf niets meer van haar heeft laten horen , straf he !
Nog geen berichtje om eens te vragen hoe het met me gaat , zo zie je maar hé dan denk je soms dat je de mensen kent he .
Maar ja ben nog steeds aan het revalideren , ondertussen krijg ik toch al enkele nieuwe dingen bij elkaar om zo weer mooie spulletjes et knutselen .
Ik heb mijn best gedaan om er eentje voor jullie uit te kiezen en op dit blogje te zetten hopelijk vinden jullie dit een even leuk kaartje als ik .
Want ik vindt het namelijk wel geslaagd.)
Nu ik toch nog niet aan het werk ben heb ik ineens mijn hoofdpijntje laten nazien door de dokter , moest ik langs de neuroloog met allemaal van die vreemde draadjes op mijn hoofd een EEG laten nemen , nu blijkt toch dat ik al jarenlang last heb van migraine in een erge graad met uitzonderlijk hevige pijnscheuten , nu moet ik voor altijd elke dag medictia nemen ter voorkoming van , en ja hoor neem ze nu al twee weken en moet zeggen helpt wel beetje denk ik;-
Maar genoeg over mij hé , als jullie nog inspiratie of ideetjes hebben om een mooi kaartje te maken mag je steeds iets posten . Ik kijk er alvast naar uit , zo lieve bloggertjes nog vele groetjes uit het regenachtige Lommel hier . Anja

3 opmerkingen:

 1. joh wat balen van je val, veel sterkte ermee en jammer dat je vriendin niets meer heeft laten horen. Je kaartje is in ieder geval weer schitterend.

  groetjes Amanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou dan rust maar heel goed verder dan en je kaartje vindt ik super mooi
  grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat vervelend dat je zoiets is overkomen, ik hoop dat je snel weer de oude bent. En jammer dat je "vriendin" niets meer van zich laat horen, daar heb je dus niets aan.
  Je kaartje is heel fleurig en mooi, ik hoop dat je weer zin krijgt om te freubelen.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen